Op Maat

Op Maat

Alle rondleidingen die op deze site vermeld zijn worden aanpast aan uw interesses en zijn onderling te combineren. Verder kan ik behulpzaam zijn bij het samenstellen van een rondleiding op maat met een specifiek thema, zoals bijvoorbeeld schilderkunst, romeinse opgravingen, moderne architectuur, etc.

Stadswijken en monumenten die eventueel in een rondleiding opgenomen kunnen worden zijn:

Triana, La Macarena, La Plaza de España, La Plaza de América, La Maestranza (de stierenvechtersarena), de Torre del Oro, de Macarena basiliek, het Hospital de la Caridad, het Museum voor Schone Kunsten, het María Luisapark,  het Hospital de los Venerables, het klooster Santa Paula, La Cartuja, de Torre del Oro, het paleis Dueñas,de oude Romeinse stad Itálica, etc.

Een uitstapje naar het plaatsje Carmona, met eventueel een bezoek aan een olijfolie fabriekje, behoort ook tot de opties.

De tours zijn te combineren met een aangename boottocht over de Guadalquivir in een kleine electrische privé-boot, voorzien van heerlijke drankjes. Ook is het mogelijk om een rondrit te maken in een paardenkoets.